Wakeboard, gym och.... och?

Har varit jävligt roligt senaste dagarna. Var ute och åkte wakeboard med Hasse, Mogge, samt Martin i måndags (Om ni inte vet vad det är så kan man förklara det som Snowboard fast på vatten). Jag kom fan upp på vattnet denna gång, så GRYMT härlig känsla var det. Vill definitvt åka snart igen.
Var borta på gymmet för med Hasse och Karlsson, fett skönt men även jobbigt, men å andra sidan ska man slita för att komma någon vart här i livet. Vad vore det utan motgångar?

Seriöst, vädret är helt underbart nu. Jag förstår inte hur människor kan klaga så jäkla mycket när det är så skönt. Jag stormtrivs. Brun är man också haha, inte en chans att det är den bästa sommaren, men det är en bra sommar. ETT problem återstår dock.... INGET SOMMARLOV >_<. Men man får pengar iaf, så jag ska inte klaga :)





Ser det inte underbart ut? Det var vädret på kvällen när vi åkte, var ute från 5,6 tills 9. Fan vad jag älskar havet, det är en så stor frihetskänsla i det. Man får själv avgöra precis vart man ska, ingen där ute bryr sig om vad man gör.... Ingen övervakning, jobbiga människor som tittar snett på en eller liknande. Havet är en plats för mig utan tvekan. Jag älskar det <3<3<3



Tänk att jag bara för någon dag sen var helt spänd och frustrerad. Jag störde mig på saker man knappt kan nämna. Tror att en hel del har med för lite sömn att göra, men jag vet att det är mer än så. Det är en/vissa personer som inte förstår när jag verkligen är seriös om vissa saker..... Speciella saker. Tänker inte skriva det här, för då förstår den/de att det är den/de jag pratar om.

Jag har verkligen tänkt tillbaka på tiden. På vad jag var, vad jag hade då.
Fy fan vad jag har förändrats, inte bara utseende mässigt utan även personlighet. Måhända att jag har mycket lättare för att ta kontakt med folk och är inte blyg alls på det sättet. Men sanningen är den att jag är en helt wacked person som ofta kommer på helt sjuka idéer jag vill utföra. Jag vågar inte riskera det längre, för jag är rädd för vad personen ska tycka av någon konstig anledning. Jag har aldrig gjort det förut?
När jag är vissa får jag hel crazy idéer och utför dem på direkten, detta är tillfällen då jag verkligen trivs. I sällskap där jag trivs kan jag göra vad som helst utan att tänka (nästan). I andra sällskap där jag känner mig "dif" tar jag det lugnt och ibland t.o.m. Håller tyst helt. Det är inte för att jag är blyg, bara för jag känner att det inte kommer ge någonting, så jag försöker inte ens.
Det är jävligt konstigt egentligen, när jag känner att det inte kommer ge några resultat så skiter jag ofta i det totalt. Fan är meningen med de?

Men men, alla ska ju ha någon sida som tillkommer. Antar att detta är min. Jag kan dock inte säga emot att jag saknar mitt gamla sällskap, där jag kände mig helt uppskattad vad jag än gjorde. (Jag säger inte att det inte existerar nu, bara att just den kamratskapen förminskats en hel jävla del).

Men i slutändan måste jag erkänna att jag trivs lite smått när allt inte går som jag vill. Då har jag något att kämpa för i livet, om jag inte skulle ha det skulle jag aldrig komma på andra tankar... Fy fan vad dåligt jag skulle må.  Vill bara klarlägga att jag inte alls uppskattar när problem dyker upp, det klarar jag mig utan. Dock ser jag inte ner på problemet när det väl kommer.
Antingen får det tiden att gå, tankarna att skingra eller så är det en ny sak att lägga kraften på. Om man ofta lägger all sin tid på samma procedur är det dömt till att misslyckas!



Nu ska jag ta ut tvätten och diska lite, försöker få tiden att gå lite tills imorn. Är skitsegt på jobbet nu... Varför?

Well... so little to do, so much time!!

Jag är trött!!!

Jävligt bra info!

hahaha

En grupp av dagisbarn är i parken och leker. En av dagisfröknarna hjälper en flicka ~5 att knyta skorna.
Flickan: Jag fyller sex år i augusti!
Dagisfröken: Jag fyller också år i augusti.
Flickan: Hur många år blir du då?
Dagisfröken: Då fyller jag 24.
Flickan: 24?! Då är du gammal ju! (Hon klappar fröken på armen och ser sedan allvarlig ut) Vet du om att du snart ska dö?

Människor >)

Hållplatsen på Valand, Göteborg

Klockan är två på natten. Två tjejer, varav en är väldigt full, och en kille, alla ~20 sitter i en busskur.
Tjej 1 (sluddrandes): Du, jag måste säga en sak. Alltså, din pojkvän, han är så jäkla ful, han är ju helt dum i huvudet!
Tjej 2 (ganska surt): Han sitter bredvid mig för fan.
Tjej 1: Åh…


Puben.... puben?

Skaplig utgång igår. Haha fan vad kul jag hade.. Började med förfest hemma hos mig där Joppe, Mogge, Hasse, Squeek, Martin samt Kristina deltog. Var roligt även om alla började mobba mig tillslut haha ^^

Senare bar det iväg till Linköping där alla blev lite splittrade, men tack vare en jävla bra plan från mig fick jag gratis inträde. I RULE! Ska fan leta efter den vakten varje gång f.o.m. nu. På puben mötte jag några filurer vid namn JOssan och Malin.. Rätt trevliga personer faktiskt. Även om de mobbar mig för "rådjursöga" >_<
Senare försvann fan allihop från varandra, möttes senare på stationen igen. (btw, jag sög på biljard igår).
Väl på tåget försökte Mogge, Hasse samt Martin försöka förklara varför jag tekniskt sätt var oskuld.. Rätt intressant faktiskt.
Kom hem senare, där jag fick någon konstig idé av att sätta mig framför datorn för att Joppe lagt in ett hax program på min dator haha. HAde fett jävla skoj när jag snurrade på den där kuben hela tiden.



Tidigare i veckan har jag umgåtts med Joppe samt Arke. Hade fett skoj båda gångerna. Jag och Arke har kört Basket ganska mycket, börjar bli grym på att sikta haha.

Joppe och jag söp, tittade på film och lirade gitarr hemma hos honom. Men inte minst... lagade SVIN GOD mat. Fan bästa fruckosten nästa dag haha.



Så nu sitter jag hemma ensammen och funderar på att gå till Kvarnen för att handla lite, men det är jobbigt.. Ingen som vill hjälpa mig bära kassar hem? ^^

Fan fan fan... försovning >-<

Råkade försova mig till jobbet idag, inte alls bra.. Nästa tåg går inte förrän 8:52. Denna dag börjar bra, jag är fan hungrig ^^

Bara för att göra ett test!

Håller på att lära mig webdesign igen, så tänkte försöka lägga upp en bild utan att använda html kodningen som finns på sidan haha. Får se hur detta går :D

<img src="http://img229.imageshack.us/img229/3803/2575pheonixxk5.jpg">


Fick precis reda på att detta inte funkade haha, får göra en egen hemsida istället.. damn xD

Uppenbarelser!

Har ni någonsin fått den kicken då ni fått reda på någonting extremt... Det känns som om hela världen har förändrats p.g.a. en sak man precis fått reda på, återuppleva, bevittna, tänkt tillbaks till eller liknande. På de senaste dagarna som gått har jag fått sådana varje dag. Återblickar på mig själv, mina kompisar, min värld.

Både positiva och negativa saker har självklart förekommit. Men att få se tillbaka på sig själv förr i tiden jämfört med nu... Är ganska extremt. Jag sitter nu bara och väntar på att en enda speciell person ska logga in på msn innan den åker iväg till Cypern för två veckor. Fy fan vad saker kan gå snett ibland, helt sjukt. Även om det kankse är för det bättre ibland, men det är inte alltid saker går som man velat.

Jag har alltid levt via tron att vid något negativt kommer något positivt. Det har alltid varit en riktlinje för mig, något som fått mig att stå vidare vid varje liten skit sak man stött på här i livet. Nu har man däremot hört andra ord som jag aldrig fått höra förut, som självklart bygger upp till att ens tro.... Ens tankar inte är detsamma längre.

Just nu är jag jävligt trött på orden "Du kan inte göra något iaf". Måste alla vara så jävla trångsynta? Det GÅR alltid att göra något åt vilken situation som helst. Kankse inte att en specifik person som inte har med saken att göra till en början kan göra något nej. Men den kan iaf komma med tankar och dylikt för att få en person in på rätt spår.

Människor är för negativa och trångsynta för att se vad som egentligen finns här i världen... Fy fan säger jag bara.... Fy fan!

Slappdag?

Blir en slappdag idag.. Köpte kips, cola, dipp... Och har en massa filmer att titta på <3<3<3

Norrköping!

Blev en sväng till Norrköping igår tillsammans med Robin. Så roligt som jag hade igår tror jag inte jag haft sen Metaltown. Träffade Emil, Robban samt Wursten där med. Vi hade inget att göra efter att ha blivit in regnade på MAX precis bredvid resecentrum (Jag kan lova att det öste ned som fan)

Direkt efter det försökte vi få tag på lite att dricka, även om jag och Emil var lite negativa till en början. Men vi hittade någon wierd langare i något ställe som hade minst 50-70 plattor i sin bil.. Och jag överdriver inte. Så vi köpte 3 plattor som vi delade på. Blev så jävla roligt den kvällen haha.

Sammanfattning = Ont i foten, Busrigning/pligning, Bänk, Container, eld, taxi, mat, skratt, katt, hund, mamma, gitarr, spårvagn, gående och till sist men inte minst... Dricka xD 

Inget kunde ju gått fel, eller hur Spiderman? xD haha :D

Jobba jobba joooobba

Gymma är fan jobbigt ibland, men känslan efteråt då man känner lite värk men ändå lättnad... Obetalbart. Älskar den :)
Enda problemet är väl hur jag ska orka med jobbet imorn haha, men de får väl lösa sig. Zigga klagade på att jag var allt för trött idag, vilket han hade all rätt till... somnade allt för sent igår.

I övrigt idag har det inte hänt mycket, bara jobb och gym egentligen. Robin kom hem idag med, fett nice. Ska åka till Norrköping imorn och vara där en eller flera dagar. Blir skitskoj att träffa Emil och Robin igen, sköna snubbar det faktiskt.

Snart blir det även mat med Bleach, perfekta slöandet efter utmattning ^^

* * * *

I know what I stand for;
I STAND FOR ME!!!

* * * *

Är för seg för att skriva mer idag haha, ursäka mig för de ^^

Minnen, minnen!

Jobbade idag som vanligt, 7-16... Det blir lite pengar nästa månad kan jag säga.
Direkt efter hade jag order om att åka till min syter och fixa mat etc åt hennes katt. Hon ska vara i cypern i två veckor.. Jädra lyckost. Men det fick träffa hennes katt iaf haha, fy fan. Han var grym rakt av, hoppade ständigt upp på bordet, hängde i mina ben med klorna, hoppade rakt upp och ramlade på magen nästan ^^

Testade även att spela lite smått på hennes gitarr, hon fick en när hon fyllde 20 år av hennes kille. Var faktiskt fint ljud som kom ur den. Vad skulle man göra utan all musik och instrument som fanns? I would be totally sad, that's what!

* * * * * * * * * * * * * * *

Igår blev man även våldgästad av Kristina, var tänkt att se på film men blev inget med de. Slutade med att vi bara pratade och att hon blev cp med min medicinboll, men det var skoj iaf ^^
Annars gjorde jag inte särskilt mycket den kvällen, pratade ganska mycket med Nathalie, känns så grymt skönt att vi börjar få upp kontakten igen, har saknat dig :)

* * * * * * * * * * * * * * *

Fick för övrigt höra snyggaste dissen från Nathalie.. Haha fan vad jag garvade ^^

iяoиii - stan ikväll säger :
Jag träffade en kille för ett tag sen för att glo en film och chilla.. dels var han kortare än mig ( !? ) .. och när han startar bilen så kommer en låt igång som får mig att börja gapskr atta rakt ut, och ber honom stanna bilen så jag kan kliva ur och gå hem. :D
Fan vad snopen han vart när jag verkligen gick också.

Nagamo säger :
Hahahahha, gjorde du det seriöst? :D

iяoиii - stan ikväll säger :
Haha, jaaaa.. jag började gapskr atta först, och då tittade han på mig och höjde med ett flin.. då skrek jag att han skulle stanna bilen, så tittade jag på honom med ett ursött leende, och sa "Ledsen hörru, det funkar inte såhär." , sen klev jag ur bilen, gick runt den, och han vevade ner rutan och frågade om vi skulle ses igen och flinade.. och jag log igen och sa "Nej, hejdå!" glatt som fan.
Sen gick jag. :D


* * * * * * * * * * * * * * *

Bara för att du är en av mina idoler ska du få en hedersbild här xD Avslutas med det!



Lite gammal bild, men tror du tycker om den iaf haha :D

peace out

Trött kan man vara, Men lyckan står på!

Nu är man nyligen hemkommen från gymmet. Trött som jag vet inte vad.
Jag läste en kompis blogg förut, "marwen". Hon skrev en kort sak gällande oss människor som faktiskt fick mig att tänka till lite.

Förlåt om detta räknas som att sno någons text (hon får ju ändå credit för de) men detta var vad hon skrev

"Var ute med Joey idag, jag var grinig, trött och hungrig och säkert inte alls rolig att umgås med, så nu sitter jag här med fetaste skuldkänslorna (ja så är det) dumt nog? Vad jag ville komma fram till ,är iaf att vi uner vår promenad passerade förbi en lekplatts där 3 barn lekte.
Precis som vi gick förbi kom en annan unge på håll fram till barnen. En av småkillarna ger då upp ett glädjetjut av blotta åsynen av sin vän, sätter sedan av och springer med flaxande hår och utbreda armar samtidigt som han med sin unga ljusa röst lyckligt vrålar: "Vad kul att se dig! Det var länge sedan!!"."

Jag måste säga att de fick mig att tänka. Hur ofta gör vi människor så? Även om det är till någon vi verkligen tycker om. Vi är så pass rädda för att alla runt om oss skulle tycka de vore konstigt. Men guess what.... De skulle inte de, antingen skulle de tycka det var sött och få exakt samma känsla som jag får nu, annars skulle de titta, skratta och sedan låta det vara.
Jag hade den relationen med några ett tag, när jag fick i 2:an eller 1:an... Tror det var 2:an. Jag älskade den tiden, men nu har vi alla glidit ifrån varandra. Vilket jag själv, anser är ganska synd.
Hur skoj vore det inte på en skala... om någon som var betydelsefull för oss. Eller om någon överhuvudtaget skulle springa med armarna i luften, med ett underbart smile och skrika "Faan vad jag saknat dig, det var evigheter sedan"

Jag vill känna den lyckan, vara den personen... om än bara för ett litet tag.

* * * * * * * *

Fast jag måste säga helt ärligt, att jag älskar mitt liv och hur det har formats. Även om jag haft en hel del motgångar i livet, men jag ser inte ner på livet p.g.a det. Jag har tagit lärdom av allt som hänt och gjort det till de bättre. Med det dåliga kommer alltid någonting bra, även om man kanske inte ser det till en början.

Men visst är det skönt att komma bort från allt och inte behöva oroa sig över något, det känner nog alla. Om det är något jag ska klaga på nu, är det de att jag inte har så mycket kontakt med de personerna som jag hade underbar vänskap med. Om de såg mig på stan kunde skrika mitt namn högt, springa fort som fan och hoppkrama mig. Helt insane skoj :)


Nu har det skrivits lite för mycket igen, så nu kommer inte alla orka läsa ^^ Men hoppas det var till behag.

Cheerio

hah

Blev puben igår, var riktigt skoj faktiskt.. Inte så många där dock, men skoj :)

Idag ska jag slappa, är trött som fan xD

peace out

Moder

Min moder.... Idag kom jag att tänka på många fina minnen jag hade med min mamma förr i tiden. En av anledningarna är att jag just nu håller på att packa upp en massa saker som hon lämnat kvar efter sig. Tallrikar, bestick, glas etc etc. Det svider att ta upp allting. Inte för att det är jobbigt att packa upp, men allting kommer tillbaka.
Kommer ihåg en händelse från när jag var liten och vi var på Tivoli. Jag, Madelene och mamma. Vi fick 300 kronor var att spendera hur vi ville, jag var inte så överförtjust i alla attraktioner som fanns däromkring så jag hade 200 kronor kvar att göra vad jag ville med. För 100 kronor av dem köpte jag en ryggsäck i och med att min gamla var skapligt trasig. Då blev min mamma jättestolt och sade "Det är bra att du kan hantera pengar Daniel" och jag fick jättemycket beröm för det.
Kanske låter som en skitsak för er, men för någon som mist sin moder och sedan kommer på det, kan det komma till att betyda mycket. Hon hade en så stor inverkan i mitt liv så det är sjukt, de orden kan jag leva länge på. För det gjorde mig så sjukt glad.

Om hon var här vet jag precis vad jag skulle göra. Samma sak vi alltid gjorde när hon var i livet, mysa till en film en hemmakväll hela familjen. Jag i hennes famn. Jag bara önskar att den tiden kunde vridas tillbaka ibland.

Jag är delvis tacksam för förlusten, annars hade min människokunskap inte varit lika stor idag och jag hade troligtvis inte kunnat hjälpa människor så pass mycket som jag idag kan göra. Vilket jag även älskar att göra. Men var det verkligen värt de? Jag funderar verkligen på vad som var bäst, att ha en moder, eller att kunna hjälpa andra medmänniskor. Jag är bara glad för att jag klarat mig så pass bra som jag har.



Idag har jag jobbat, hämtat min mobil igen "thank god", kommer sakna Snake dock haha. Sedan bar det av till gymmet med Hasse och Karlsson. Var jävligt skoj faktiskt. Nu sitter jag här hemma ensam och packar upp mammas föredetta saker. En massa minnen som återkommer som sagt. Detta må låta väldigt hemskt att säga, men ibland önskar jag att jag hade någon som bodde nära som varit med om samma sak. Som verkligen förstår förlusten av någon i familjen eller någon nära. Jag är trött på att känna mig ensam.

Jag miste min moder, tack vare det har jag lyckats rädda själarna på många andra.... Frågan är vad som väger högst.



En låt som får mig på bättre humör just nu är Takida - Losing. Hörde den för första gången idag faktiskt, riktigt jävla bra låt. Takida må vara överskattade, men de har några RIKTIGT fina låtar. Jag gillar dem.

Om någon har tråkigt någon kväll kan jag rekommendera antingen "Meet bill" eller "Bang bang you're dead" Riktigt bra filmer. Orkar inte skriva recensioner på dem, men de är riktigt bra. Pojken som fixar Bills liv är fan min idol. Han är fett grym.



Ska fortsätta packa upp nu.
Hej då tjockisar!

Konfrontationer, Plikter, misstag och lögner!

De som orkar läsa+kommentera får en stjärna i min svarta bok ;)





Jag har upptäckt en sak faktiskt... Jag hatar när personer säger åt mig vad jag ska göra. Inte när det är saker som är ganska uppenbara, typ jobba o.s.v. Men när folk säger "Du måste göra det, kom och hjälp mig med detta".. Saker som blir plikter.... Var förmoderligen därför jag inte hjälpte till så mycket med städningen hemma, för jag hatade att ständigt bli tillsagd om vad jag skulle göra.
Det är en ganska intressant sak egentligen, och det hör även ihop med det att jag hatar när folk försöker läsa av mig. Det händer ibland att personer begår misstag, ibland små som inte betyder något.... Ibland små som blir större och förstör allt.. Ibland stora som gör det OTROLIGT svårt för saker att bli var det en gång var. Jag förstår dock inte varför personer tror att personen i fråga förändrats bara för att den begått ett enda misstag. Det är fortfarande samma, bara det att man kanske var för rädd att göra något åt saken vid det tillfället.. Det finns MILJONER förklaringar, det gäller bara att ta reda på. Varför!

Alla personer gör misstag. Vi mår ofta dåligt av dem, även om vi inte märker det till att börja med, men många gånger växer de inom oss. Som solstrålarnas väg till jorden. Det känns inte av under tiden de färdas, men när de väl träffar ändras känslan totalt. Sedan om det känns bra eller dåligt beror helt på situationen.
Jag själv har begått många misstag, en hel del har lett till missöden jag inte ens vill prata om. Säger bara att jag inte är stolt över dem. De flesta saker jag gjort var när jag var liten, och p.g.a. Det har jag byggt upp en förståelse över saker och lärt mig överse saker med min hjärna (d.v.s. tänka innan handling). Dock, sker saker ointräffat ibland... Saker man kunde undvikit men som ändå fick ske. Det trista är, att när vissa misstag begås sjunker även förtroendet för den personen. Man litar inte på den lika mycket, vare sig det är ett misstag eller bara en lögn. Problemet är, att båda då mår dåligt utav de.
Den ena personen som ljög får ofta skuldkänslor och känner sig extremt illa till mods och vill bara tillgodogöra vad som hänt. Samt den andra som fick lögnen kontrad med sanningen.. Måste nu bemöta samma person igen, med ett helt annat perspektiv.


* * * * * * * * * * * * * * *


Jag har en extrem förmåga att få personer att lita på mig och tillförse med förtroende för mig. Jag tycker om det, för det är en väldigt speciell känsla. Men det kan ibland gå till överdrift och få personer att tro mer om de än vad som egentligen stämmer. Ta inte allting allt för seriöst, jag säger bara det för eran egen vinning. Jag har svårt för att få förtroende för personer (nu pratar jag om riktigt förtroende.. verkligen verkligen lita på någon... Inte små saker). Det kan också vara väldigt skadligt att personer får ett sådant förtroende för en, för jag är en sådan person som älskar att hjälpa andra oavsett situation samt vem det är. När jag då inte finns till hands när någon mår dåligt, händer det ofta att jag känner mig lite sämre.. Men det finns även situationer då jag inte känner någonting.
I många situationer då personer berättar tråkiga nyheter känner jag ingenting.... Jag tror anledningen är att det inte är något som är med mig att göra.. TROTS att jag har en avsevärd förmåga att tänka mig in i situationer och hitta lösningar. För jag kan erkänna att ett antal blivit förvånade och trott att jag varit med om exakt samma sak. Men det är bara för att jag besitter den förmågan, att hjälpa andra.


* * * * * * * * * * * * * * *


It's a corner that you turn
It's a lesson that you learn in time

It's a worry that you feel
Another scar that you conceal
from sight

Have I been away to long for me to say?
Have I been away to long for things to change?


* * * * * * * * * * * * * * *


Om ni kan gissa vad de orden står för.. Vilket sammanhang och innerbörd.. Då kommer jag bli JÄVLIGT imponerad!

<3

Take my photo off the wall
If it just won't sing for you
'Cuz all that's left has gone away
And there's nothing there for you to prove

Oh, look what you've done
You've made a fool of everyone
Oh well, it seems like such fun
Until you lose what you had won

Oooooh

Give me back my point of view
'Cuz I just can't think for you
I can hardly hear you say
What should I do, well you choose

Oh, look what you've done
You've made a fool of everyone
Oh well, it seems like such fun
Until you lose what you had won

Oh, look what you've done
You've made a fool of everyone
A fool of everyone
A fool of everyone
A fool of everyone

Take my photo off the wall
If it just won't sing for you
'Cuz all that's left has gone away
And there's nothing there for you to do

Oh, look what you've done
You've made a fool of everyone
Oh well, it seems like such fun
Until you lose what you had won

And oh, well look what you've done
You've made a fool of everyone
A fool of everyone
A fool of everyone
A fool of everyone

Irriterande

Någonting som verkligen är störande... Är personer som inte förstår ordet nej, ej fattar när nog är nog, samt personer som försöker läsa av en hela jävla tiden. Jag är en sådan person som gillar att hålla vissa saker hemligt för personer, nej jag tänker inte säga varför. Men jag har mina skäl iaf, däremot finns det de jag berättar mycket för! Med andra ord, när personer försöker läsa av mig kan jag bli fruktansvärt irriterad. Om jag märker det d.v.s. Men å andra sidan, om personen lyckas väldigt väl och berättar det och faktiskt lyckas... Kan jag bli JÄVLIGT imponerad. För det är inte direkt saken att personer läser av mig som är störande, det är de som försöker läsa av mig men misslyckas.. Men som iaf tror att de har kommit någon vart. Varför frågar folk bara inte istället? Jag är en jävligt öppen person för de flesta.... nästan alla ärligt talat.

Idag har de varit en sån där lustig dag, har stört mig på det mesta och inte hållt humöret uppe något bortsett från när jag gymmade, fy fan vad skönt det var.. Gymmet <3<3<3
Jag har faktikst upptäckt de tre saker jag stör mig mest på runt om mig (Nej jag tänker inte berätta det, för det vore inte direkt bra för mig :P)
Men jag vet inte.... ganska mycket som påverkat mig idag ärligt talat. Dåligt väder, konstiga händelser..... för många tankar i huvudet igen. Så jag tänkte skriva en hel del för att få det ur mitt system. Å andra sidan vet jag väl inte hur mycket jag kommer skriva om just den saken ^^



Undra om det fan inte kommer bli så där i framtiden, the old ones strikes back. Med en sjuhelvetes smäll. Rätt intressant tänkande. Jag vet inte om ni läste artikeln förresten?... Om att vi hittat en koloni med människor vi aldrig sett förut. Kommer inte exakt ihåg vart, men det var några som åkt med helikopter över ett ställe så hade en massa människor kastat spjut och liknande på helikoptern. FATTA. Vi har utarbetat 95% av jordytan.. Vi har bara 5% kvar, och här var ett ställe där vi hitttade en civilisation som ALDRIG har träffat andra människor förut. Under all denna tid. Helt sjukt.
Men vi har bara utarbetat ca 5% av vattenytan, så tänk på vad som kan finnas där under...... Finns ju upp mot 32 000m djupt vatten på vissa ställen, vem säger att det inte kan finnas sjöodjur eller dylikt?

Är förövrigt jävligt trött på personer som inte kan bemöta andra med respekt. Det är inte bara de som ser annorlunda ut som jag påpekar nu (d.v.s. handikappade, annorlunda stilar, utlänningar, m.m.). Utan ÄVEN personer som bara försöker ta kontakt med andra.... Jag menar, vart fan är vårat samhälle på väg? Såg även att de skulle höja bensin priset igen.. Visst att de vill höja något för att få in mer pengar till staten o.s.v. MEn seriöst, ligger det inte redan på en sjukt hög nivå?
Med tanke på miljön är det väl ok, men annars nej. Varför sänker ni allt annat skit då? Som sjukvården, inkomsten där är ju på ett minimum.... Om man nu skulle bli skjuten i hjärtat i Mjölby t.ex.. Då måste man åka till linköpings akut, men nej... När man kommer dit blir man kanske skickad till Motala.. Fan vad skoj det känns att man kan gå på gatorna med ett lyckligt vetande att MOTALA eller LINKÖPING EVENTUELLT kan ha en ledig plats för någon som är skottskadad... YAY *applåder*
Tycker det är så synd bara att vi människor inte kan ta hand om varandra utan bara spöa skiten ur varandra. Hörde en kompis till mig berätta om att hans polare blev gjord till narr bara för att han försöker presentera sig.. Liksom WTF?
Varför ska vi alltid dömma personer innan vi känner dem? Vi tror verkligen att en blick räcker... En blick och vi säger "Den där, han har * bla bla bla bla FUCK OF!.... Vem bryr sig om vad personer tror? LÄR KÄNNA OCH UPPLEV HUR DEN ÄR SJÄLVA... IDIOTER. Varför vet jag då detta?
Jo, för jag har haft många sådana situationer förut.. När jag har trott något om någon, men den visat motsatsen. Ofta bra saker då. Nog för att jag alltid tror gott om folk, det ger mig hopp och glädje. Om jag inte skulle tro på att vi skulle kunna bättra oss, vet i fan vad jag skulle göra.

Många har på senaste tiden frågat mig vilka eller vem som är mina närmaste/närmsta. Jag säger det så här. Om ni undrar över något sånt, kom till mig personerligen och sluta fråga via kompisar. Det är fegt och störande. Om ni vill veta vad jag anser om er eller liknande är det bara att ni frågar mig rakt av... Jag LOVAR er när jag säger detta. Jag ger ett ett rakt, utformulerat, ärligt svar. Ni får bestämma själva om ni vill ha med för och nackdelar eller hur det ligger till!

* * * * * * * * * * * * *

Fy fan vad jag längtar tills jag börjar på MSE. För er som inte vet vad det är så är det Mjölbys stadsnät.. Håller i all el samt internet överföringar som finns på en radie som sträcker sig till Linköping på ett ungefär. FATTA att jag har provanställning där... Helt insane. Men glad är jag :)

* * * * * * * * * * * * *

Detta blev en ganska negativ blogg jag vet. Men jag var tvungen att skriva av mig lite, känns så mycket bättre efteråt :)
Men någon lär väl få några tankar av detta förhoppningsvis.


Sleep tight in your fights through the nights!


Fan vad opepp...

Regnar som tusan ute. Blir opepp på att jobba, på att vara hemma, på att gå iväg, på att vara vaken... En sån här dag ska man bara sova sig igenom allting. Jag älskar visserligen regn, men detta är lite överdrivet.

Blev lyckat igår förresten, syrran tyckte om mina presenter. Även om de var inslagna i tonvis med papper, en cherios kartong, juicekartong och 3-literspåsar haha. ATt se den öppningen var underhållande på alla sätt och vis :)

Idag bär det av till Ovako, där ska man slita lite idag antar jag. Direkt efter blir det gymmet, sedan är det lite oklart. Om någon vill hittta på något så säg bara till, I'm all ears ;)

Haha segt!

I och med att folk klagade på att de inte kunde kommentera på bloggspot så gjorde jag en ny här på blogg.se istället.
så nu kan ni kommentear hur mycket ni vill ^^

tog över alla gamla inlägg från den förra och lade in hit istället. Enjoy :)

Naga!

Sova är ganska skönt faktiskt. Men det är jobbigt att vakna när man har ögonlock som är trötta som fan. Jag har jävligt konstiga drömmar också för den delen. Riktigt illa haha xD

Idag ska jag fira min syster som har fyllt 20 bast. Inte dåligt inte, systemet nästa right? ;D

Var även borta vid musikbörsen igår, De känner fortfarande igen mig. TROTS att jag inte varit där på snart ½ jävla år, fatta den. Jag måste ha status där borta. Kommer faktiskt inte på så mycket mer att skriva, är hungrig som ett as så tänkte göra lite

Förhållanden!

Har funderat väldigt mycket gällande förhållanden på sista tiden.. Tänkt lite på för och nackdelar som kan förekomma... Och guess what? Jag har kommit fram till att jag vill ha det, är trött på att gå från höger till vänster (har nog inte gjort de så mycket iaf, men you get my point)

Det jag inte skulle klara av med ett förhållande dock, är om de skulle bli för krävande. D.v.s. behöva ses varje dag och liknande = Jobbigt. Fritid måste också finnas. Balans. Grejjen var att jag inte upptäckte det förrän nu, beroende på att jag har varit i så många andra tankar. Men nu är faktiskt första gången på jävligt länge jag har tid att engagera mig lite.

Vet att jag varit dålig på att blogga *igen* Men jag har haft så mycket att göra just denna vecka så jag har inte orkat.. Eller, mycket och mycket. Men krävande saker som sugit lusten ur mig. Imorgon / Idag fyller min syster år med, blir nice. 20 bast för helvete grattis :D

* * * * * * * * * *

Har märkt att många av mina kompisar har vääääldigt svårt att säga vad de säger, såå många som ständigt gömmer sig bakom sina lögner. Vilket är väldigt synd, för jag skulle tycka om er så mycket mer om ni vore ärliga. Ärlighet och medkänsla är två av de saker jag uppskattar mest hos en person.
Varför är det så svårt att säga vad ni tycker eller att säga en riktig anledning till att ni ska göra något? Varför måste så många ljuga när de inte vill göra något?... Ni gör bara den andra mer ledsen i slutändan.

Det är verkligen lätt att skylla på andra när man själv gör samma misstag from time to time. Men då får väl någon påpeka det gällande mig isf ;)

* * * * * * * * *

Idag umgicks jag först med Robin och Jonatan.. riktigt skoj, kul att man umgås mer nu för tiden :)
Vi nördade lite, åt mat (som JAG tillagat) och tillsist pratade allmänt. Var skoj. Senare bar det av med Mogge, Maria och Åsa.. Snacka om att de tre är galna, även om jag är clownen i gänget haha ^^ Men de älskar mig iaf, every-ONE does (=

Men nu ska jag gå och sova, har riktigt jävla ont i käken, trött och ont i huvudet. Börjar bli bättre dock, ska dock bli intressant att se hur de kommer gå att äta med släkten imorn. Kunde fan inte ens äta makaroner orderntligt idag haha xD

Peace out!

Fy!

Har precis lagt upp alla bilder från Metaltown... Det tar sin lilla tid det där. Men det var lätt värt de :) Ska se hur många kommentarer jag får.. Bilddagboken = Smear-Opitome


Ska börja städa min lägenhet nu, FY FAN säger jag bara xD Det är mycket som ska ordnas.. Håll tummarna för mig, p.g.a detta blir detta ett mycket kort inlägg :)

Peace out

Värt som fan!



Metaltown 2008 blev en SUCCÉ!

Hade så jävla roligt där hela tiden så det var sjukt. Åkte dit med Emil, Emma samt Robban. Lätt ett av de skönaste gäng jag umgåtts med. Robban blev full som fan hela tiden haha, fick tvinga honom att sluta dricka vid 17:00 för att han skulle köra hem nästa dag. Sköning. Emil ville mest sitta vid bilen och dricka, så jag träffade några göteborgskompisar där som jag umgicks större delen med för att gå på de konserter jag ville. Fast många stod jag helt själv på i och med att jag har väldigt bred musiksmak.

Finns även en video när Robban blir påsprungen haha.

http://www.youtube.com/watch?v=67Ztm48WZDU

* * * * * * *

Hade några sköna grannar som bjöd mig på massor av dricka sista kvällen, helt insane skoj. Trevliga var de med, festivalpersoner är de bästa :)
Min mobil har gått sönder igen, så jag har låna en 3310 av Kristina för att rädda min vardag *tack för de*. Ska lämna in den andra på reparation så fort jag får chansen.

Bilder kommer för övrigt upp på bilddagboken imorn, så ni borde titta. Höjdpunkten på hela festivalen var antingen In Flames eller Sonic Syndicate, riktigt svårt val med tanke på att sonics basist är så jävla het :D Karin är bra.
Tack för en sjuhelvetes rolig helg, ångrar inte en sekund att jag blev övertalad att åka med =)

Nu kommer det bästa av allt. JAG SKA SE SLIPKNOT LIVE 12:e NOVEMBER... MED CHILDREN OF BODOM SOM FÖRBAND! Kan det bli bättre? Fan vad jag längtar dig, får se om man pallar med en moshpit Slipknot style dock, lär bli hårt.



Idag har jag jobbat igen, Ovako är fasen rätt skoj ändå. Lite seg på mornarna är man men det är ok. Har dragit lite kablar, kapat samt slappat. Riktigt bra dag, efter de stack jag och Robin till gymmet. Var länge sedan man träffade honom, får jag göra oftare. Du är bra =)
Arke skulle också besökas, våldgästade honom två gånger idag haha. Hans min var obetalbar, till sist ringde jag till Maria och undrade ifa hon ville vara med på fotboll, hon kom med efter lite betänktetid. Senare stack Arke och jag och Maria stack hem till mig och tog det lugnt. Var mysigt =). Så nu hade jag snart tänkt att sova, ska bara skriva klart detta så blir de bed bed <3

Ska även börja på gym nu för övrigt. Blir jag, Arke, Robin samt Hassi. Ska verkligen köra igång seriöst. 3 gånger / vecka med protein dryck och shit. Kan det bli bättre ? haha :D
Just nu....... leker livet :)




Till sist vill jag bara meddela att jag faktiskt ska träffa Sara denna sommar, fan vad skoj det kommer bli. Efter en lång tid av pratan ska det äntligen bli av. Bilden är ganska gammal dock ^^
Hoppas du får en trevlig tid på Arvika med, peace out!

Metaltown 2008

Då var det bestämt.. Man ska till Metaltown än en gång och titta på många av de bra banden som går där. Ska åka med Emil, Robban, Någon tjej jag ej kommer ihåg namnet på, Alexandra och hennes syrra, ska även träffa Matte och någon mer där :D

Sitter nu och förbereder mig lite, ska åka vid 7:30 imorn ca. Kan ju fan inte bli bättre, måste hitta mina öronproppar bara. Vet i fan vart de tagit vägen ärligt talat o_O Det är sådana speciella som bara tar bort de farliga dämpningarna så man fortfarande hör ljudet. Jävligt värda utan tvekan.

Förlåt kussen för dissen, men det krockade faktiskt med tre saker. Fick välja bort två. Var även broarnas dag här i Mjölby som ska vara populär efter vad jag vet.... Surt, hade gärna gått på alla tre ärligt talat. Men men, shit happends. En väldigt bra låt för övrigt är Ice Nine Kills - The greatest story ever told. Lätt skönast just nu. Har lyckats komponera en enastående låt nu för övrigt. Men den kommer inte spelas upp förrän den är klar, denna ska bli klar till fullo people!
Ska bli intressant att träffa många igen, var så länge sedan.. Sedan skolan började har jag inte gjort något annat än att jobba.... I princip XD

Börjar faktiskt bli lite trött nu, men ska ändå sova i bilen så det kvittar väl? :D
Ska ha med mig en platta öl, full mintu, halv platta energidryck (Nej, kommer inte dricka upp allt, men skoj ska man fan ha) :D

Nu tackar jag för mig, adjö och hej!

Kärringar

Kom ganska nyligen hem från jobbet och ska ha min körlektion. Det börjar med en vanlig kontroll av att bilens funktioner funkar som de ska, alla värskor är på en bra nivå o.s.v. Sedan kommer vi till backningen, vilket jag klarar av utan några som helst problem. Men det är hennes eviga tjat om saker som gör mig galen.

Haha, visst att hon vill förklara, men att säga samma sak 10 gånger om är fan ingen bra sak. Men visst går de framåt, halkan kommer göras ca 1 vecka innan jag ska ha uppkörning påstår hon. Och halkan skulle troligtvis bli av i Augusti som senast, så det ser väl ljust ut?

Snart har man nog sitt körkort :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0