MSE.... där ser man!

Hur har då denna vecka varit på MSE? både bra och dåligt. Samtidigt som jobben kan vara hur roliga som helst kan de även vara extremt sega och tråkiga, som det brukar vara. Klart man är skeptisk första veckan, men det är så det ska vara. Man måste jobba ett litet tag för att komma in i det, så är det alltid.

Själva personalen är skön i sig, men det är inte riktigt från de yngres generation, vilket leder till att de är lite halvsvårt att ta kontakt med en del av gubbarna. Men det kommer väl med tiden antar jag?

Under veckan har jag bytt ut en massa el-skåp, gjort några armaturer, m.m.! Det har faktiskt varit riktigt skoj, fast Micke är fasen så mycket roligare att jobba med än Lennart. Även om Lennart är BETYDERLIGT bättre på att lära ut.



Igår var man ute på stan och skenade med Mogge, Maria samt Karlsson, fy fan vad kul jag hade. Helt ofattbart. Fick även träffa Jugge, var länge sedan. Var så sjukt roligt att se dig igen gumman, söt är du :)

In other news har Tillie kommit hem igen från Stockholm i och med att hon inte trivdes med skolans system, men å andra sidan har Sara flyttat till U.S.A p.g.a. hennes pappa nu.... Så jag vet inte om jag får prata med henne igen... någonsin.

mer vill jag inte skriva just nu

Förlåt om jag inte haft tid att skriva!

Men det kommer mer på fredag som senast, Promise ^^

Första dagen på mse idag :D

wish me luck

Jobbet, snart börjar MSE :D


Är ÄNTLIGEN klar på Ovako, fy fan vad skönt :D

Nu väntar bara MSE, det jobbet jag läntat efter under hela sommaren, för där kommer jag troligtvis få min lärlingsplats.. Jag hoppas verkligen att allting går väl, för om det gör det kommer jag vara en fullbordad elektriker inom 1-2 år. <3<3<3


Lite bilder från jobbet tänkte man ta med också :)





Uppe på traversen och byter armaturer, är en bit upp :)






Dessa saker d.v.s.!



'

Med denna kabelsax skulle vi klippa sönder kablar i längder som var skittjocka, och inte minst sega att ta sönder.. BARA för att få lägga dem i dessa lådor ni ser här under!




Lite ironiskt egentligen, väldigt jobbigt med.. Detta var bara första dagen, andra dagen var MYCKET värre med kablarna.. Men men, nog om jobbet.. Är trött på Ovako, är glad för att äntligen fått sluta där för att nu få börja på MSE :):):):)




Hur ser det ut i övrigt?

Well, det har väl både sina framgångar och motgångar..

Var hemma hos Tillie i trorsdags där hon hade sin avskedsfest, träffade några riktigt trevliga personer där. Känns så surt att du ska flytta nu bara, men vi ses i framtiden igen. I know it, annars får man väl komma till Stockholm och våldgästa dig haha, du bad ju om det trots allt ;)

Sara flyttar om mindre än en vecka nu... Tänk att en så liten mängd personer kan göra en så stor skillnad... Det är ganska imponerande. Men livet flyter på iaf, om man bortser från det dåliga finns ju bara bra saker, är det inte så man ska resonera? ^^

Jag är en väldigt positiv person i de flesta lägena enligt mig själv, men det finns de stunder då jag inte orkar anstränga mig något och ser allmänt "tråkig" ut. Detta händer oftast när jag ska träffa nya människor, och jag får en känsla av att det inte är mitt slags folk. Problemet ligger i att jag inte längre är van vid att ta i hand med nya personer längre, var så länge sedan jag gjorde det. Men det kommer igen, om man kunnat de en gång så kommer det alltid fler, tågen slutar aldrig gå :) De bara stannar tillfälligt

Men ibland personer jag känner och känner mig helt trygg till kan jag inte göra annat än att le :) Jag är lite whacked jag vet, men jag tycker det är skoj, vad andra tycker orkar jagi nte bry mig om. Men man kan ju ändå hoppas på att det är bra :)
Fast nu orkar jag inte skriva mer, är ganska trött..... faktiskt. Ska nog spela lite.. har fått upp suger för det igen :)


Sleep tight in your fights, though the nights!

Sorgens glädje port!

Idag är en mycket sorgsen men ändå glädjefull dag.

För första gången på länge har jag fått träffa Karro, Pompa, Percy, Milla... Guldgänget även kallat. Jag har verkligen saknat att umgås med er, synd bara att jag kunde stanna ytterst kort tid. Hade gärna stannat kvar mycket längre för att delta i era galna diskutioner (:

Har umgåtts en hel del med Tillie på sista tiden, har varit skitskoj faktiskt. Vi har bakat massor, skrattat, pratat, umgåtts med hennes familj, jag vet inte allt vad... Snart ska du även flytta med. Kommer bli tomt utan dig, men jag vet att du får det bra i Stockholm iaf. Det glädjer mig.

Men du är inte den enda

Om inte en allt för lång tid ska även Sara flytta härifrån p.g.a. hennes "ursäkta uttalet" korkade jävla fader! Vad skulle det hjälpa om du flyttade till U.S.A? Du har det bättre här, det vet DU lika väl som jag! Men det går inte att ändra på någonting så länge hans tankar är inställda på en sak. Han är oresonerlig.

FAN FÖR DÅLIGA DAGAR!

Fast denna dagen har samtidigt varit väldigt rolig. Träffade Robin idag, efter en hel sommar borta från varandra (näst in till i alla fall). Det var länge sedan jag var i mitt "psyko" tillstånd, men idag kom det verkligen fram. Då jag inte brydde mig om något, bara var mig själv och släppte allting jag hade i huvudet..... jag behövde det. Tack, du är en riktigt bra vän!

Fick möta Erik idag med, d.v.s. robins granne. En hel sjyst kille med båda fötterna på jorden, hans tjej var skithärlig hon med. Måhända att jag fastnade liiiiite för mycket på Godzilla grejjen, men fan vad kul jag hade haha... För en ödla som kan skifta färg och ändra sig för att passa in i tillvaron är ju Godzilla ;)

Ännu bättre var när vi skulle handla godis i affären precis bredvid SF bio (kommer ej ihåg namnet). Där vi undrade vad godis priset kostade och inte hittade priset.. Varav ägaren pekade på en skylt HÖGT UPP I TAKET där priset stod. Direkt efter pekade han på en annan skylt utanför affären "SKITSTOR" där det stod Godis för 7.90 eller vad det nu var. Men att ingen hade sett den haha, verkligen bra grej det där med skyltar!




Är så jävla trött på allt det här gällande att mina vänner ständigt är deprimerade, hela tiden klagar och söker vägledning via mig. Om det är något problem är JAG den personen de vänder sig till, får ta ställning och hjälpa.....

Men, jag älskar att hjälpa folk. Så det tar ut sig!

Något jag alltid älskat i mitt liv är att hjälpa andra, prata om deras problem, försöka hjälpa personer igenom situationer som känns väldigt svåra! Jag kan inte säga emot att jag älskar när personer ser upp till mig, håller av mig och ser mig som en nära vän. Jag är ganska egoistik av mig jag vet, men jag är fan inte arrogant. DET är de viktiga.



En väldigt dum sak med mig har varit att jag aldrig uppskattat det jag haft i mitt liv. Inte så högt som jag borde i alla fall. Min familj, vänner, släkten, boendet, friheten.... I can't begin to type it all....
Jag antar att det är nu när alla flyttar ifrån mig jag verkligen börjar inse vad jag hade/vad jag har/Vad jag... har kvar? Allt för mycket tankar flyger omkring i mitt huvud.... Guess there's just to much in my head!!!





Vad jag behöver? Ombyte, prata ut, visa, eventuellt... gråta ut?

Detta är saker jag har väldigt lätt för att skriva, men att prata om dem föredrar jag inte alls. I alla fall inte med vem som helst, jag har ytterst få som JAG anser förstår mig, men bara för att min åsikt är en sak betyder inte det att den stämmer. Det finns säkerligen många fler som förstår sig på mig väldigt väl men som inte "tar i hand"...

Det jag har som mest svårt för... Att erkänna att ANDRA har hjälpt mig. Jag är en person som gillar att klara utmaningar själv, min stolthet tar ofta över och därför visar jag inte min tacksamhet. Jag har skitsvårt för det!
Det finns praktiska exempel då jag har fått hjälp av andra, och till en början blivit tjurig eller dylikt för att de påpekat saker gällande mig eller försökt ta sig an mina problem. Men guess what? I efterhand har jag uppskattat de och varit skyhögt glad för allt denna gjort för mig. Så bara för jag inte visar min tacksamhet eller ej utrycker mig på ett sådant sätt som visat att jag varit tacksam. Tro inte att jag inte är det!

Det är något jag jobbar på, och som småningom (förhoppningsvis) kommer förekomma i framtiden..... Har verkligen kommit in i denna tankefas igen... Kommer nog bli en hel del skrivande framöver

080808

Värt som fan xD

Bara för att

Orkar inte skriva något speciellt ikväll. Är för trött, ska bara laga mat för imorn sedan blir det bums i säng för min del!

Men jag har en överaskning tills vidare, berättar senare dock :)

god natt folks

Wakeboard!



Har åkt wakeboard idag igen. Gick riktigt bra faktiskt, är grymt nöjd med dagen. Åkte med Hasse samt Karlsson. T.o.m. Karlsson kom upp på wakeboarden haha.



I helgen har jag umgåtts med Robin, Jens och Jonte.. Har varit på lite smått lan haha, var fan länge sedan men riktigt skoj. Resulterade med att jag blev stupfull på lördagen då jag fick dricka ur världens största vinglas jag någonsin sett, hällde i ca 6-8 st öl där i och halsade så mycket jag kunde gång på gång som ett experiment. Blev ju lite.... mindre lyckat :D Men jag däckade inte iaf.

På söndagen stack jag hem från Robin med en platta öl och ett antal cider i min bag, kan någon gissa vad som sker?.... BANDFAN åker av, så jag måste gå med det i handen hela vägen dit, var faktiskt riktigt tungt. Men hem kom jag efter en jäkla massa slit.

Runt klockan 16:00 kom karlsson förbi mig och vi begav oss av till Strålsnäs för att hämta upp Hasse. Direkt efter köpte vi färdkost som bestod av Chips och cola. Fett värt en dag som denna! Karlsson och Hasse åkte lite de med :)



Karlsson hade en lite udda stil att åka dock. Men han kom upp iaf :)



Hasse gjorde världens dunderhopp haha. Han är grym, fast han har å andra sidan kört i två år. Ge mig ett litet tag så ska jag ta honom med storm "I hope".




Var dock tvungen att lägga in en bild till på mig. Det är min blogg och fokus ska vara på mig only ^^ haha, fy fan vad jag är ego :P



Efter detta begav vi oss till Boxholms pizzeria för att äta mat och träffa Malin samt Jossan. Lite små intressanta saker det där faktiskt.

Nu funderar jag på att gå och lägga mig dock, börjar bli sent och jag är trötter :)
God natt på er alla..

Sleep tight in your fight through the night!

RSS 2.0